Restaurants en Recepten

Eerste aanmeldingen

De eerste restaurants hebben zich aangemeld! Ik heb veel positieve reacties gehad over het platform en ik hoop dat ik ook meer restaurants mag helpen om ze hier een plek te geven. Ik ben zelf ook nog steeds actief naar restaurants aan het mailen/appen om ze hier op de pagina te krijgen. Buiten Apeldoorn zijn er nog geen restaurants die zich hebben aangemeld, omdat in veel steden al soortgelijke ideeën zijn opgezet doormiddel van een facebook groep. Helemaal super, zo helpen we allemaal de horeca door deze crisis! 

Vraag ook bij je favoriete restaurant of ze zich hier willen aanmelden!

Nieuwe recepten 

Ik heb ook de eerste recepten toegevoegd op het platform, want je wil natuurlijk niet altijd maar bestellen. De reden dat ik hier recepten plaats is omdat ik online vaak recepten gebruik die helemaal vol staan met een half levensverhaal, reclame links en rechts, en omschrijvingen waardoor ik een recept nog wel eens verkeerd heb uitgevoerd.

Mijn recepten hebben een KORTE intro en een knopje op direct naar het recept te scrollen. Verder is er geen opzichtige reclame die je in de weg zit. Ik heb de recepten ook opgedeeld in stappen. deze blokjes zorgen voor overzicht en zijn ook goed leesbaar op je smartphone of tablet. Als laatste heb ik ook alle ingrediënten in de stappen dikgedrukt, zo vergeet je er dus geen één!

Heb je tips voor nog duidelijkere recepten? of wil je er zelf een plaatsen? laat het dan weten!

Share This